Rideudstyr skabt med livserfaring og ekspertviden om hest & rytter

Historien bag EQUES

Rasmus Møller Jensen har været omgivet af islandske heste hele sit liv. Allerede som 16-årig rejste han til Island hvor han arbejdede på Hólar og siden har han levet af at træne og fremvise islandske heste til kåringer og konkurrencer. Måske har du lagt mærke til ham på de danske landshold, hvor han har optrådt hyppigt siden 1997.

Rasmus’ livslange erfaringsgrundlag stiller store krav til det udstyr, han træner sine heste med. Derfor var det især nøgleord som: kvalitet, innovation og god service, som i 2009 dannede grundsten i oprettelsen af EQUES.

I Svenstrup, Nordjylland driver Rasmus træningsstald med op mod 40 heste i træning. Her foregår al test af EQUES produkter, så den optimale funktionalitet og kvalitet er sikret, inden de lanceres.

Sadlerne er Rasmus’ hjertesag og for Rasmus er den ideelle sadel til den islandske hest designet med en fleksibel bom og et bredt kammer, så hestens ryg kan arbejde frit under rytteren. Ikke mindst må den ideelle sadel have paneler med samme længde som sadlen (ikke længere), da de fleste islandske heste har et kort sadelleje, for at undgå uhensigtsmæssig belastning på den bagerste del af hestens ryg. Læs mere om EQUES sadler her: Om EQUES sadlerne

 

EQUES i dag

Siden 2009 har dét der startede som en lille forretning med salg af sadler til nærområdet, udviklet sig til en virksomhed i rivende udvikling. Med mere end 300 varenumre og over 100 forhandlere på verdenskortet, er EQUES i dag repræsenteret i 20 lande og må anses for at være et veletableret brand i islandshesteverdenen. Tre ting i EQUES vil dog altid forblive uændret: kvalitet, innovation og god service.

EQUES er en B2B-virksomhed, som udelukkende sælger via forhandlere. 

 

Team EQUES

Rasmus er stifter af EQUES og hans daglige arbejde består i at udvikle og teste nye produkter. 

Team EQUES inkluderer ligeledes Theresa, som er gift med Rasmus, og medarbejderne Mathilde og Amalie. I det daglige er det Theresa, Mathilde og Amalie, der håndterer driften, besvarer henvendelser og administrerer de sociale medier. De spiller en central rolle i produktudviklingsfasen, da de har en skarp kritisk sans, så intet overlades til tilfældighederne.

Flere gange årligt tager EQUES-teamet på besøg hos vores forhandlere, og turen går ofte også til Polen, hvor sadlerne bliver produceret. EQUES tilstræber at holde en tæt kontakt til forhandlere så vel som sine leverandører.

0
    Your cart is emptyReturn to Shop