Erfaringsgrundlaget bag EQUES stammer fra Rasmus’ livs lange erfaring med islandske heste. Rasmus har egen træningsstald, Flødalgård, i Svenstrup, Nordjylland hvor alle EQUES produkter bliver testet inden de bliver lanceret.

Det var især nøgleord som kvalitet, innovativt design samt god service som var grundstenene da EQUES blev grundlagt i 2009.

For Rasmus er den ideelle sadel til den islandske hest designet med et bredt kammer så hestens ryg kan arbejde under rytteren. Den fleksible bom tilpasser sig bedre til de mange forskellige hestetyper og ikke mindst at sikre sig plads til frie bevægelser så hesten kan udvikle sig.

EQUES startede primært som et sadelfirma, men som årene er gået har firmaet udviklet sig. EQUES er nu stort set leveringsdygtig til alt indenfor den islandske hest.

I EQUES produktudvikler vi hele tiden med fokus på at have den islandske hests behov i højsæde i kombination med forbrugernes behov.

Til dagligt er det Theresa (gift med Rasmus) som har ansvaret for EQUES i samarbejde med Rasmus. Theresa har al kommunikation med kunder samt forhandlere, mens Rasmus tager sig af profilrytterne. 

Follow us on Instagram

Instagram did not return a 200.